Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ПЕРФОРМАНС „ДЕТЕ ЈЕ ДЕТЕ ДА ГА ВОЛИТЕ И РАЗУМЕТЕ“


Tabla 14:00:00 0


Дечји савез града Врања, служба за односе с јавношћу




ПЕРФОРМАНСОМ „ДЕТЕ ЈЕ ДЕТЕ ДА ГА ВОЛИТЕ И РАЗУМЕТЕ“ ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА ЗАВРШИО „ЛЕТЊУ РАДИОНИЦУ – ИГРАОНИЦУ“


Дечји савез града Врања је извођењем драмско – музичко – поетског перформанса „Дете је дете да га волите и разумете“ завршио традиционалну „Летњу радионицу – играоницу“, у петак 31. августа. У перформансу су учествовала сва деца која су била полазници „Летње радионице – играонице“.


Деца су својим родитељима, родбини, другарима рецитовали и певали најлепше дечје песме. У драмском делу перформанса деца су извела драмски приказ посвећен мамама.
Након перформанса „Дете је дете да га волите и разумете“, Дечји савез града Врања је деци која су учествовала у „Летњој радионици – играоници“ доделио традиционалне „Успоменице“ које малишанима остају као лепо сећање на дружење током летњег распуста.
Деца су и током ове „Летње радионице – играонице“ гласала за „најбољег друга-другарицу“. Ове године је највећи број гласова својих другара добио Марко Баџов (11 гласова). Марко је и прошлог лета понео титулу „најбољег друга Летње радионице – играонице“.
Како су се деца током читавог летњег дружења такмичила у разним креативно – едулативним играма, на свечаности је проглашена и група која је свеукупни победник „Летње радионице – играонице“. Деца су се такмичила подељена у две групе, „Аква“ и „Тортиље“. Победила је група „Аква“ која је освојила укупно 104.105 бодова, група „Тортиље“ је освојила 97.466 бодова.
На крају су деца добила слатко изненађење, сви су заједно закључили да једва чекају ново дружење за време зимског школског распуста.


Фото: Дечији савез града Врања


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост