Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба


Најава фестивала у Медиа и реформ центру НишНишки креативни студио и Интернет часопис за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ су, уз несебичну помоћ партнера: Позоришта лутака Ниш, позоришта „Бора Станковић“ из Врања, Туристичке организације Ниш, Дечијег центра Ниш, Медиа и реформ центра Ниш, ОШ „Ћеле кула“ из Ниша и ШОСО „14. октобар“ из Ниша, по пети пут заредом организовали фестивал дечјег стваралаштва „Табла Фест“.

„Табла Фест 18“ је као и обично почео почетком године расписивањем ликовног и литерарног конкурса за предшколце и основце из Србије и дијаспоре.

Затим је следило оцењивање приспелих радова од стране Стручног и дечјег жирија. Оба жирија су радила независно један од другога те су тако и доносили одлуке, а учесници су награђивани по основу одлуке оба жирија засебно.

У петак, 27. априла, се у Дечијем центру Ниш одржао програмски део фестивала на коме смо поделили награде победницима конкурса. Свечаности су присуствовали и гости из: Зрењанина, Сремске Митровице, Београда, Крагујевца, Краљева, Ћуприје, Куршумлије и Лесковца.

Резултате конкурса можете видети овде.

Награђени учесници фестивала