Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Једанаести Медијана Фестивал дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу 2019.


Tabla 08:00:00 0

Фото: ГО Медијана
Рок за предају радова за учешће на 11. Медијана Фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, продужен је до 10. фебруара, како би што више радова пристигло на адресу Градске општине Медијана.

МЕДИЈАНА фестивал дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу ће, већ традиционално, окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, који ће се одржати 21. и 22. марта 2019. године у организацији Градске општине Медијана у Нишу. Тема овогодишњег литерарног и ликовног конкурса за ученике основних и средњих школа је „КАКО СТИЋИ ДО ЦИЉА У ЧИЗМАМА ОД СЕДАМ МИЉА“, а број радова које један учесник може послати није ограничен. Литерарни радови треба да буду откуцани или читко написани. Ликовни радови могу бити у свим техникама. Сви радови треба да буду потписани пуним именом и презименом аутора, са адресом, мејл адресом и бројем телефона аутора, годином рођења, називом школе и места, назнаком разреда и именом наставника, односно ментора.

Радови који пристигну на конкурс биће подељени у три категорије:

Радови ученика од 1. до 4. разреда основне школе,

Радови ученика од 5. до 8. разреда основне школе,

Радови ученика средњих школа.

Радови се не враћају. Своје радове ученици могу слати на адресу: Градска општина МЕДИЈАНА, Париске комуне бб, 18000 Ниш, са назнаком «За конкурс Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу».

Жири ће прегледати радове и одабрати најуспешније, којима ће бити додељене награде. Најуспешнији литерарни и ликовни радови биће објављени, а најуспешнији ликовни радови биће изложени у одговарајућем простору.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост