Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » » НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ ПОЗОРИШТА ЛУТАКА


Tabla 09:00:00 0

Плакат (аутор: Даворин Динић)




Новогодишњи програм Позоришта лутака почиње у петак 21. децембра у 16.00 часова извођењем представе „Кад озебе Деда Мраз или Канџалаблези Бу Блу“ у режији Спасоја Ж. Миловановића.

Кад озебе Деда Мраз или Канџалаблези Бу Блу (фото: "Селма" Иван Николић)


„Кад озебе Деда Мраз или Канџалаблези Бу Блу“ је урнебесна новогодишња комедија намењенa деци и онима који нису изгубили моћ дечије маште, вере и смеха.

Прича о невероватном догађају када се Деда Мраз прехладио са пуно неочекиваних обрта говори о страшном створењу, „што страхом се храни, а кукњаву мези – одвратна једна Канџалаблези Бу Блу“, које непосредно пред Нову годину чини све да спречи Деда Мраза да крене на пут и донесе деци поклоне. И ко зна шта би могло да се догоди, да није Алфонса, смотаног пса заштитника и најбољег Деда Мразовог друга.

 
Кад озебе Деда Мраз или Канџалаблези Бу Блу (фото: "Селма" Иван Николић)

Поучна прича о пријатељству, надањима, радости, љубомори, одрастању и непостојању страшних створења која нас уводи у Нову годину, која ће засигурно бити боља од Старе.

Текст и режију потписује Спасоје Ж. Миловановић, музику Братислав Здравковић, кореограф је Славица Огњановић - плесни клуб „Свинг“, асистент сценографа Теодор Софронијевић, асистент костимографа Селена Лунг. Улоге тумаче: Дејан Гоцић, Јелена Ђорђевић и Младен Милојковић.

Представа ће се изводити сваког дана до 30. децембра у више дневних термина за организовану и слободну посету гледалаца.

Термини за слободну посету гледалаца:

o        Субота, 22. децембар, 10.00
o        Недеља, 23. децембар, 11.30
o        Четвртак, 27. децембар, 18.00
o        Недеља, 30. децембар, 11.30 и 13.30

Цена улазнице је непромењена, износи 200 динара.

У оквиру новогодишњег програма Позориште лутака ће извести и низ хуманитраних представа на матичној сцени и ван ње.




«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост