Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Велике представе за малу публику!


Tabla 09:00:00 0

Велике представе за малу публику! "Мали велики принц" и "Пинокио" на сцени "Академије 28"!   









МАЛИ ВЕЛИКИ ПРИНЦ
Субота, 08.12. у 17 ч





„Мали принц“ је прича о одрастању деце чији су родитељи презаузети. Мали принц је дечак који се повлачи у себе, јер не успева да допре до својих родитеља. Али, када се родитељи коначно заиграју са њим увидеће колико су прелепих захедничких тренутака пропустили и пожелеће да се врате у детињство. Дечак-принц једног маленог света решава да се отисне у живот и истражи друге планете. У тој игри-пустоловини придружиће му се и мама и тата. То ће бити драгоцено путовање за све њих јер ће поново открити колико је важно да буду ту једни за друге и на путу сазревања уче заједно. Ова разиграна драматизација Малог принца, научиће децу да вреднују пријатељство и љубав, а старије подсетити на све оне лепе тренутке који чине детињство, а које тако често заборављамо када одрастемо, а управо су ти тренуци мале оазе среће који нас чине захвалнима на дару званом живот.

Деаматизација и режија: Милена Ђорђевић

Играју: Сандра Арсенијевић, Маја Ранђић, Милена Ђорђевић, Предраг Котур, Александар Јовановић

За више информација о представи кликните ОВДЕ







ПИНОКИО
Недеља, 09.12.2018. у 12 ч

Главни јунак ове представе је дрвени лутак Пинокио који жели да постане прави дечак. Уз помоћ свог пријатеља цврчка, Пинокио ће кренути у авантуру како би доброј вили која има моћ да испуни његову зељу, доказао да он заиста и заслужује да постане прави дечак. Главне одлике ове представе су: развој личности, сазревање и пут од лошег према добром. Поред значајне поруке представа је весела, разиграна, са прегршт сонгова, кореографија, жонглирања, ходања на штулама, ваздушним акробацијама, те осталим стварима које су печат театра Allegretto.

Драматизација и режија: Катарина Орешан

Играју: Петар Кокиновић, Марија Пантин, Бојан Симић, Катарина Орешан

За више информација о представи кликните ОВДЕ






ЦРВЕНКАПА
новогодишња представа за децу

"Академија 28" ће организовати новогодишњу представу за децу у суботу, 15.12. с почетком у 17:00. Карте по цени од 500 дин. за новогодишњу представу, добијање пакетића и сликање са Деда Мразом су РАСПРОДАТЕ! Од уторка, 04.12. преостале карте за новогодишњу представу продаваће се на благајни „Академије 28“ по цени од 400 дин. У ту цену карте урачунато је гледање новогодишње представе, али не и добијање пакетића и сликање са Деда Мразом.

За више информација о представи кликните ОВДЕ




Прославите дечији рођендан у позоришту или у биоскопу "Академије 28"!

Више о прослави рођендана у позоришту погледајте ОВДЕ

Више о прослави рођендана у биоскопу погледајте ОВДЕ

Више о рођендану уз интерактивну представу погледајте ОВДЕ




Добродошли у "Академију 28"

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост