Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Пишите Деда Мразу - конкурс


Tabla 08:00:00 0


Децо, пишите Деда Мразу и освојте вредне пакетиће за себе и своје учитеље или васпитаче


Драга децо, STABILO и Зелена учионица вас позивају:

Пишите Деда Мразу и освојте вредне и креативне пакетиће (за себе и своје учитеље или васпитаче)!

Знамо да сте читаве године били добри. Знамо да сте слушали маму и тату. Знамо и да сте скупљали играчке, намештали кревет, били добри у школи и вртићу, помагали код куће. Делили играчке са братом или сестром. Све то знамо. Али нисмо сигурни да ли је Деда Мраз то добро видео, па не би било лоше подсетити га. Његову адресу сигурно знате, он живи у далекој Лапонији, зато му на време напишите једно писмо. Нека буде креативно, весело, шарено, искрено. Обавезно га богато украсите, најбоље STABILO бојама јер ће тако сигурно бити најлепше. Напишите му све то што можда није видео и наведите разлоге због којих сте заслужили поклоне и ове Нове године.

Та писма, пре него што пошаљете, дајте својој учитељици (или учитељу) или родитељима и реците им да их обавезно фотографишу и пошаљу на имејл адресу dedamraz@zelenaucionica.com. Ми ћемо их онда прегледати и помоћи Деда Мразу да одабере она најлепша и адекватно их награди. Биће то дивни и врло вредни пакетићи пуни најквалитетнијег школског прибора које је обезбедио STABILO. Моћи ћете да уживате у празницима и будете креативни, а остаће сасвим довољно и за школске обавезе које вас чекају до краја ове школске године. Јер, познато је да STABILO има најквалитетније боје и фломастере који могу трајати и до 10 година. А за ову прилику одлучили су да за труд награде и учитеље и васпитаче чији ђаци освоје награде, и то својим најквалитетнијим налив-перима.

Обавезно кажите учитељима и родитељима да обрате пажњу на пропозиције конкурса, а оне су следеће:

Шаљите нам фотографије писама Деда Мразу (мора се јасно видети цело писмо, као и текст писма);

Аутори могу бити предшколци и ученици прва четири разреда основне школе;

На самом конкурсу учествују пунолетна лица (родитељ или учитељ). У пријави мора бити наведено име детета (аутора писма), разред и име учитеља или родитеља, као и име места и школе коју дете похађа.

Сви састави шаљу се у .jpg формату, на адресу dedamraz@zelenaucionica.com

Рок за слање фотографија је 26.12.2018.

Сва писма морају бити ауторска дела (никако преузети са интернета или из неких других извора)

Сајт Зелена учионица задржава даља ауторска права над свим пристиглим фотографијама (уз обавезу навођења имена аутора)

Одабрана писма биће објављена на нашем сајту, по завршетку конкурса.
Најкреативнији малишани, њих троје, добиће прилику да им пакетић уручи лично Деда Мраз. У случају да не буду у могућности да дођу на доделу, поклоне ће Деда послати поштом.

Пишите, цртајте, бојите и… срећно!


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост