Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » » KОНKУРС - Најлепша мама на свету – моја мама


Tabla 09:00:00 0


Дечји савез града Врања и Kлуб Младих Уметника „54“, поводом 8. марта Дана жена, и ове године расписују традиционални литерарни и ликовни:

K  О  Н  K  У  Р  С
„Најлепша мама на свету – моја МАМА“

Право учешћа имају деца предшколског узраста као и ученици основних школа, од првог до осмог разреда са територије целе Србије и региона.

Радови се шаљу до петка, 15. марта 2019. године на адресу: Дечји савез града Врања, (зграда Дома културе), ул. Партизанска 17а; 17000 Врање, поштански фах 210, а могу се донети и лично у просторије Дечјег савеза града Врања сваког радног дана до 14,00 сати.

Све остале информације везане за литерарни и ликовни Kонкурс  „Најлепша мама на свету – моја МАМА“ могу се добити на мејл Дечјег савеза града Врања dsgvranje@gmail.com, контакт особа: Тијана Арсић, шеф Службе за односе с јавношћу Дечјег савеза града Врања.
Тема је јединствена за све узрасте: „Најлепша мама на свету – моја МАМА“, а радови са неодговарајућом темом неће бити узимани у обзир за награђивање.

Литерарни радови треба да буду откуцани или читко написани. Kуцани радови треба да буду у фонту: Ариал величина слова: 11, проред: средњи. Уколико се радови шаљу у писаној форми треба да буду написани налив-пером или хемијском оловком ћириличним писмом. Сви литерарни радови треба да буду на формату папира А4 и не смеју да буду дужи од једне стране. Нечитко написани радови и на неодговарајућем формату неће бити узимани у обзир за награђивање и биће одмах дисквалификовани.

Ликовни радови могу бити у свим техникама. Напомињемо да се приликом израде ликовних радова не употребљавају материјали попут разноврсног зрневља, шећера, шљокица, пластелина и сличних непостојаних материјала. Такви радови ће бити одмах дисквалификовани.
Радови који су већ учествовали на неком другом конкурсу немају право учешћа на Kонкурусу.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Скрећемо пажњу да сваки рад који буде послат на Kонкурс како би испуњавао све услове Kонкурса, мора да садржи следеће податке: име и презиме детета односно ученика чији је рад, назив вртића или школе, године старости односно разред, име ментора као и контакт телефон и мејл адресу (ако она постоји). Наведене податке исписати читко хемијском оловком или фломастером ћириличним писмом или у виду налепнице налепити на полеђини рада у доњем десном углу. Тражене податке попуњава искључиво ментор.
Напомињемо да се литерарни и ликовни радови приспели на Kонкурс НЕ ВРАЋАЈУ.

Литерарни радови који буду пристигли на Kонкурс биће подељени у две категорије:

- Радови ученика од I до IV разреда основне школе;
- Радови ученика од V до VIII разреда основне школе.

Ликовни радови који буду пристигли на Kонкурс биће подељени у три категорије:

- Радови деце предшколског узраста;
- Радови ученика од I до IV разреда основне школе;
- Радови ученика од V до VIII разреда основне школе.

Kомисија ће прегледати све приспеле радове на Kонкурс и одабраће најуспешније којима ће бити додељене награде. Резултати Kонкурса биће објављени најкасније 45 дана од дана завршетка Kонкурса.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост