Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Први круг такмичења „ЧИТАМ, ПА ШТА“ 2019


Tabla 14:30:00 0




Поштовани учесници, библиотекари, учитељи, професори и родитељи

молимо вас да преузмете wоrd формате, спискове литературе и пропозиције за овогодишње 2019 такмичење на тему подстицања читања Читам, па шта. Молимо вас да по завршетку распуста о свему обавестите библиотекаре основних школа са којима сарађујете, како би и сами учитељи, професори, родитељи и, коначно, ђаци, добили информације на време, те стигли да прочитају, напишу или насликају и пошаљу радове на време.

Рок за слање радова првог круга такмичења је 17. март 2019. године. Очекујемо да до тада сви радови пристигну на нашу меил адресу citampasta@citampasta.rs како би све било прегледано и оцењено на време и како бисмо објавили списак оних учесника који читају даље и пишу или сликају још један преказ.

Радове је неопходно доставити у wоrd форматима који су у прилогу. Потребно је да сваки рад буде посебан документ који у свом имену има одељењење, име ученика и назив школе нпр. 6:1 Петар Петровић ОШ Вук Караџић. Молимо да у документима буду попуњена сва поља, како би имали неопходне информације о сваком раду.

У жељи и нади да ће нам и овогодишње дружење протећи у сагласју са лепом писаном речи, као што је то било и раније,



Срдачан поздрав,
За Читам, па шта
citampasta@citampasta.rs



«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост