Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ДРУГИ КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШУ БОЖИЋНУ ПЕСМУ ИЛИ ЦРТЕЖ


Tabla 08:00:00 0
Интернет часопис за подстицање дечјег стваралаштва Табла и Српски културни портал СКУП расписујуДРУГИ КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШУ БОЖИЋНУ ПЕСМУ ИЛИ ЦРТЕЖ

ученика основношколског узраста српског говорног подручја1.     Тема конкурса: Божић

2.     Конкурс је отворен од 17. новембра до 17. децембра 2018.

3.     На конкурс се шаљу до три песме или до три цртежа

4.     Литерарни радови се шаљу на адресу е-поште tabla.casopis@gmail.com, а ликовни на адресу редакције Табле: Часопис Табла (за Други божићни конкурс), Љубомира Николића 17/26, 18000 Ниш

5.     Подаци о аутору: име и презиме, разред, назив школе, место, држава, име ментора, број мобилног телефона ментора или родитеља (за литерарне радове податке написати испод рада, а за ликовне на полеђини рада)

6.     Радови ће бити подељени у две категорије:

Прва категорија:
Осмогодишње ОШ – од предшколаца до IV разреда
Деветогодишње ОШ – од I до V разреда

Друга категорија:
Осмогодишње ОШ – од V до VIII разреда.
Деветогодишње ОШ – од VI до IX разреда.

7.     Литерарне радове слати искључиво е-поштом у Ворд документу на једном од стандарсних фонтова, величине 12, ћирилицом, најкасније до 17.12.2018. у поноћ. Литерарне радове који су награђивани на другим конкурсима нећемо оцењивати.

8.     За ликовне радове не постоје ограничења у вези са подлогом, форматом и техником рада, а валидан је датум на поштанском жигу коверте, који не може бити после 17.12.2018. године.

О радовима ће одлучивати стручни жири, који ће наградити по три најбоља ликовна и литерарна рада из сваке категорије посебно. Проглашење победника ће бити на Бадњи дан, 2019. године.  

Приспели радови се не враћају, а аутори су сагласни да се њихови радови могу објавити у Интернет часопису за подстицање дечјег стваралаштва Табла (www.tabla.org.rs или http://табла.срб).
                                                   

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост