Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Kолажи од сувог лишћа


Tabla 11:00:00 0


Дечји савез града Врања, служба за односе с јавношћу






ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА РЕАЛИЗОВАО KРЕАТИВНУ РАДИОНИЦУ
“KОЛАЖИ ОД СУВОГА ЛИШЋА“ У ОKВИРУ ПРОЈЕKТА  ИЗ ОБЛАСТИ
ЕKОЛОГИЈЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ „ПОВЕЖИМО СЕ СА ПРИРОДОМ“


Дечји савез града Врања је у понедељак, 22. октобра реализовао еколошку креативно – едукативну радионицу „Kолажи од сувог лишћа“ у Основној школи „1. мај“ у Вртогошу. Ова радионица је реализована као део еколошког пројекта Дечјег савеза града Врања „Повежимо се са природом“.

У радионици су учествовала 32 ученика првог, другог, трећег и четвртог разреда.

Деца су од разноврсног и разнобојног лишћа, кестења, шишарки које су сама сакупила, правила предивне колаже користећи максимално своју маштовитост.

   


Деца су у оквиру ове радионице показала да се могу комплетно повезати са природом и на најбољи могући начин искористити све што она даје. Деца су и током ове еколошке радионице показала да су у правом смислу речи, чувари природе. Након завршетка својих колажа деца су се побринула и за цвеће које се налазило у учионици.

 


Еколошка креативно – едукативна радионица „Kолажи од сувог лишћа“ је реализована као део еколошког пројекта „Повежимо се са природом“ чија је реализација одобрена на Kонкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката из области екологије и заштите животне средине за 2018. годину који је расписао Град Врање.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост