Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА У СВОЈЕ АКТИВНОСТИ УКЉУЧУЈЕ НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ ПРВАКА


Tabla 08:00:00 0


Дечји савез града Врања, служба за односе с јавношћу
I/2 ОШ "Бранко Радичевић" Врање (фото: Дечији савез)Дечји савез града Врања је почео са укључивањем нове генерације ђака првака у своје креативно – едукативне радионице.

Прва радионица са ђацима првацима у новој школској години била је, у оквиру „Дечје недеље“, са ученицима одељења I/2 ОШ „Бранко Радичевић“ у Врању. Малишани су заједно са својим родитељима учествовали у радионици „Играрије за млађе и старије“.

Остварили смо циљ организовања ове радионице, да у њој учествују и деца и родитељи, да се сви друже али и да се добро забаве.

Представници Дечјег савеза града Врања су, у среду 17. октобра 2018. године, посетили ученике I/2 ОШ „Бранко Радичевић“ у Врању и уручили им захвалницу за учествовање у креативно – едукативној радионици „Играрије за млађе и старије“.

Деца су том приликом чула и резултате игара у којима су учествовали у оквиру радионице. Сви су се сложили око једног закључка, да су учествовали у играма заједно са мамама и татама и да су се сви лепо забавили и да су сви победници.

Договорена је и даља сарадња Дечјег савеза града Врања и ОШ „Бранко Радичевић“ Врање. 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост