Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » Дечија пијаца у Зрењанину


Tabla 14:00:00 0


Марина Мајнерић, ОШ „Ђура Јакшић“ Зрењанин






Разред IV/1 и учитељица Марина Мајнерић су се одазвали позиву организатора и својим присуством и активним учествовањем провели у суботу 22.09.2018. занимљиво пре подне.
Јована и Вања су продавале књиге, сликовнице, играчке које је одељење прикупило. Новац ће одељење потрошити на слаткише којим ће се засладити. Нина је несебично помагала у продаји једној малој девојчици, Дејана и Катарина су Ањи Пругинић (8/1), ученици наше школе помагале у промоцији њене друге књиге Пловидба кроз љубав.
Матеја, Лука и Никола су били редари и водили рачуна да ли је некоме потребна помоћ на некој тезгици.
Поред дружења деца су научила нешто о предузетништву, уживала у програму -Градског дечијег хора-, плесу -Фри Денсу-, модној ревији спортске опреме у којој је учествовао Матеја Сереги.
На крају је било извачење наградица где су поједини имали среће Катарина је добила спортски дрес и торту коју је поделила са својом другарицом, а Лука пакет школског прибора.
Дечија пијаца у оквиру овогодишњег сајма Зр.биз нет је активност коју треба у нашем граду неговати јер је одлично организована, а због великог одзива деце и старијих би волели да се дружење понови.

 


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост