Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Следећег викенда на Дечијој сцени Академије 28 - три представе


Tabla 09:00:00 0




На Дечијој сцени Академије 28 ће се у суботу (10. марта) у 17 ч. играти представа "Острво с благом", а у недељу  (11. марта) вас очекују две представе: "Витез Која у великој акцији" у 12 ч. и "Ко се боји Вука још?" у 16 ч.


 
"Острво с благом"
Субота, 10.03.2018. у 17 ч.

Ауторски тим који је са великим успехом приредио хит представу  „Лепотица и Звер”, а коју је видело преко 10.000 гледалаца, овај пут ће нас обрадовати новом акционом дечијом авантуром „Острво с благом”! Зашто су пирати Џони Медуза и Френки Флека, од најморалнијег борца за правду Моралеса, отели лепу Кроасану и одвели је на мистично острво Мадона ди Тортиљо? Какво изненађење их чека на том острву? Да ли је прича о закопаном благу истинита? Да ли ће Моралес успети да спасе Кроасану? Све ово, а и много више, ћете сазнати и научити у новој представи „Острво с благом”!

Играју: Биљана Митровић, Дејан Стојаковић, Аммар Мешић, Никола Симић, Анка Миленковић
Узраст: 3-12; Трајање: 50 мин;





"Витез Која у великој акцији"
Недеља, 11.03.2018. у 12 ч.

Цртани лик који не смемо заборавити вратио се на велика позоришна врата Академије 28! Овога пута он спасава принцезу Милу коју је у свом дворцу заточио Црни Витез Боле. Његово величанство краљ, Милин отац, због тога ће окренути добро познати број Витеза Које, најхрабријег и најплеменитијег витеза у краљевству и замолити га да спаси његову кћерку. Као и увек, Витез Која ће се одазвати позиву и заједно са својим верним другаром Млатом Замлатом кренути у велику акцију. Да ли ће успети да ослободи принцезу и да на витешком турниру победи Црног Витеза, сазнаћете на великој сцени Академије 28!

Продукција: Театар 78 и Академија 28
Играју: Биљана Митровић, Дејан Стојаковић, Милан Пајић, Владимир Поповић.
Узраст: 3+; Трајање: 55 мин;





"Ко се боји Вука још?"
Недеља, 11.03.2018.  у 16 ч.

У једној брезовој шуми у маленом селу живи необична и весела
прасећа породица Радић – сестра Лола и њена браћа Лоле и Боле. Сестра Лола као окретна, ведра и предузимљива увек је бринула о својој браћи. Браћа нису била баш толико вредна, волели су по цео дан да лешкаре, играју игрице и раде само када су били принуђени. Међутим, једног дана породици Радић стиже писмо од њихове рођаке Зоке које их је поприлично узнемирило. Сазнали су да у шуму стиже чувени вук Вуле Вулкано, а то значи да је невоља на помолу. Како ће се весели Радићи снаћи у овој ситуацији? Да ли ће се удружити и успети да насамаре страшног вука Вулета сазнаћете само уколико посетите Академију 28, јер, ко се боји вука још?

Продукција: Трупа Зозо
Играју: Ружица Рутић, Ђорђе Пантовић, Хуанита Лакић, Милан Вељковић, Марија Демировић
Узраст: 3-9; Трајање: 45 мин;





Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 20 ч, као и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете могући су попусти, а само деца до три године не плаћају карту.



«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост