Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Конкурс „Дигитална ризница знања”


Tabla 09:00:00 0

Са циљем да подстакне употребу информационих технологија у настави, БИГЗ школство уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, од 1. децембра 2017. године расписује наградни конкурс за учитеље и наставнике основних школа.


Издавачка кућа БИГЗ школство уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, расписује наградни конкурс за учитеље и наставнике основних школа „Дигитална ризница знања”. Конкурс почиње 01. децембра 2017. године, а пријаве се могу поднети до 1. априла 2018. године.

Циљ конкурса „Дигитална ризница знањаˮ је да се подстакне употреба информационих технологија у настави, а сви дигитални садржаји који учествују на конкурсу морају бити усклађени са задацима и циљевима часа. Стручни жири бираће најбоље мултимедијалне садржаје које ће учитељи и наставници припремити како би унапредили процес наставе. Осим награда које ће бити додељене најбољима у четири категорије, сви учесници који се буду пријавили добијају пет бодова за стручно усавршавање у склопу установе.

На конкурсу могу учествовати сви предметни и разредни наставници основних школа у Србији, било да је реч о ауторском делу једног или тима наставника истих предмета. Рад треба да садржи приказ целе наставне јединице или једног њеног дела, да се реализује се помоћу информационих технологија као наставног средства и да се може сврстати у једну од четири категорије:

1. припрема за час;

2. Power Point презентација;

3. видео-запис;

4. дигитални час.

Детаљне пропозиције конкурса „Дигитална ризница знањаˮ можете погледати или преузети кликом на ПРОПОЗИЦИЈЕ КОНКУРСА.



«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост