Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ТРЕЋА НАГРАДА ДЕЧЈЕГ ЖИРИЈА НА ЗВЕЗДАРИШТУ


Tabla 09:00:00 0


Дечји жири Четрнаестог дечјег позоришног фестивала "Позориште Звездариште" представи "Пинокио" Позоришта лутака Ниш доделио је трећу награду.

Дечји жири чине девојчице и дечаци узраста од 8 до 12 година, учесници програма "Мали позоришни експерти", који делују под покровитељством Удружења за развој позоришта за децу и младе АСИТЕЖ Србије.

Реч је о регионалом такмичарском фестивалу који представља најбоља сценска остварења у позоришној продукцији за децу на подручју Србије и земаља у окружењу. Овогодишњи фестивал  одржан јепод слоганом „Тамо где бајке станују“.

За учешће на фестивалу се пријавило 34 позоришта за децу и младе, али по избору селектора Жељка Хубача, ове године у такмичарском програму фестивала учествовало је 14 представа из Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије.
 
Пинокио (Фото: Позориште лутака)
Представу „Пинокио“ је режирао Зоран Лозанчић, а улоге тумаче: Јелена Ђорђевић, Слободан Миљковић, Светлана Михајловић, Младен Милојковић, Станислава Јоковић, Александра Павловић, Тома Бибић, Биљана Раденковић, Марија Цветковић, Мирјана Ћорђевић, Дејан Гоцић, Татјана Милнековић, Стефан Младеновић и Милош Цветковић.


Фестивал се одржавао од 17. до 23. новембра у Београду.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост