Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » НЕ ГАЗИТЕ ТУЂЕ СНОВЕ - ДОБРОТОМ ПРОТИВ НАСИЉА


Tabla 08:00:00 0

Славка Аврамовић, ОШ „Свети Сава“ Младеновац

 

НЕ ГАЗИТЕ ТУЂЕ СНОВЕ - ДОБРОТОМ ПРОТИВ НАСИЉА
Промосија хуманих вредности


У оквиру програма Промоција хуманих вредности који се у младеновачким основним школама спроводи од 2009. године за по 1 одељење 4. разреда у 2 школе истовремено у току једне школске године, а у организацији Црвеног крста Младеновац, одржана је Завршна активност у Центру за културу Младеновац 24. маја 2017. године.

Ученици 4. и 5. разреда све три градске основне школе су прво одгледали представу “КВИЗ ПРОМОЦИЈА ХУМАНИХ ВРЕДНОСТИ” коју су извели ученици 5. разреда школе која ове године није укључена у програм. Погледали су и филм “Не газите туђе снове” у продукцији Црвеног крста Ужице који је настао као подршка наведеном програму, као и кратак филм о раду волонтера Младеновца у оквиру пројекта “Отворени вртић за ромску децу”.

  
Сви ученици - публика, били су веома задовољни, могли су на изузетно осмишљен и примерен начин да схвате шта су хумане вредности, који је њихов значај и како да их прихвате као стални облик понашања.

Да све буде лепо организовано и представљено, организатори ове активности - представници Црвеног крста: секретар Весела Јефтић, Марија Пантић, Милица Аврамовић, координатор програма Оливера Филиповић и волонтери, као и мали глумци, дали су изузетан допринос, уложили доста рада, ентузијазма и енергије и тако допринели да сви присутни, ученици и наставници, по завршетку активности изађу са осмехом на лицу, задовољством у срцу и добротом у души!


Све честитке и похвале заслужили су сви који су допринели реализацији овог програма!

 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост