Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » Основац на потезу


Unknown 07:48:00 0


Дечији шаховски клуб „ОСНОВАЦ“ у сарадњи са основном школом „Ратко Вукићевић“ из Ниша, а под покровитељством Градске општине Пантелеј, организује други турнир из серијала „KАДЕТСKИ ТРОФЕЈ ПАНТЕЛЕЈ – ОСНОВАЦ НА ПОТЕЗУ“, у недељу 25. јануара 2015. године, у просторијама школе, са почетком у 11 сати.
Турнир се игра по Швајцарском систему (компјутерско паровање), у 7 кола, са темпом игре од 15 минута по играчу, по Правилима игре ФИДЕ и додатку за убрзани шах.
Право учешћа на турниру имају предшколци и ученици основних школа. Учесници ће бити подељени у две групе, млађу и старију. Млађу групу чине девојчице и дечаци до III разреда, а старију групу девојчице и дечаци од IV до VIII разреда основне школе.
Уписнина за турнир износи 250,00 динара и плаћа се на лицу места, пре почетка такмичења. Чланови ДШK “ОСНОВАЦ” и полазници школе шаха “ОСНОВАЦ”, као и освајачи пехара и плакета на претходном турниру, ослобођени су плаћања уписнине.
Сви учесници су дужни да обезбеде шаховску гарнитуру нормалне величине и исправан шаховски часовник.
Пријављивање учесника је најкасније до суботе, 24. јануара 2015. године, до 20:00 сати.

Пријаве играча и све остале информације на број телефона председника ДШK „ОСНОВАЦ“ Игора Лукића 065/2-419-206 или путем адресе е-поште: igorlukic79@gmail.com

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост