Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » KРЕАТИВНО – ЕДУKАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ У ДУБНИЦИ


Tabla 14:00:00 0


Дечји савез града Врања, служба за односе с јавношћу







KРЕАТИВНО – ЕДУKАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ ДЕЧЈЕГ САВЕЗА ГРАДА ВРАЊА У ОСНОВНОЈ ШKОЛИ “1. МАЈ” У ДУБНИЦИ


Дечји савез града Врања је у оквиру пројекта из области културе “Са децом је срећа највећа”, реализовао две креативно – едукативне радионице са ученицима нижих разреда Основне школе 1. мај” у Дубници.

 Са ученицима првог и другог разреда реализована је креативно – едукативна радионица “Учимо заједно” у оквиру које су ученици првог и другог разреда  правили разне креативне предмете од папира (пахуље, звезде…) а уз помоћ “оригами” технике, научили су да праве и разне животиње од којих им је најзанимљивија била риба. Срећни због новог стеченог искуства обећали су да ће за предстојеће новогодишње празнике своју учионицу украсити пахуљама и звездама које су научили да праве у оквиру радионице.

Са ученицима трећег и четвртог разреда реализована је креативно – едукативна радионица “Чудесно путовање кроз знање” у оквиру које су се деца такмичила у знању, одговарајући на питања из опште културе која су била прилагођена њиховом узрасту. Деца су се такмичила подељена у две екипе, „Свезналице“ и „Скочкоманови“.


 


Да би дошли до поена, деци су осим знања, били потребни и сналажљивост, брзина и спретност. Након једног веома занимљивог и веома неизвесног такмичења, обе су екипе показале изузетно знање али је једна имала више среће. „Свезналице“ су у овој квиз радионици освојиле 18 поена док су „Скочкоманови“ освојили 15 поена.

Сви су се на крају у једном сложили, показано је одлично знање, сви су се одлично забавили али је победник могла да буде само једна екипа и то она која је имала мало више среће.


Фото: Дечији савез

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост