Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » » ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „ЛЕГЕНДА О МЕСЕЧЕВОЈ ПРИНЦЕЗИ“


Tabla 09:00:00 0

Фото: Позориште лутака





У петак, 23. новембра у 19.00 часова одржаће се у Позоришту лутака прва премијера у овој сезони. Реч је о представи Легенда о месечевој принцези“, редитеља Давида Алића.

Прича о двоје младих чија је искрена љубав одолела свим злим силама које су хтеле да је спутају и као таква ушла у легенду. По јапанској митологији тако је настала највећа и најлепша планина у Јапану – Фуџи.


Реч редитеља:
У друштву у којем су сваке вредности изгубљене, важно је нескренути са пута, већ препознати искреност и следити је. На свом путу ћемо се сусретати са страшним људождерима, многим чаробницама и великим алама, али... и са људима. Само је питање ко је ту чудовиште? Двоје младих, Кагуја и Хиро, следили су свој пут искрености до краја и стигли до циља, а њихов циљ је бесконачност.

      

Текст потписује Горана Баланчевић, режију Давид Алић. Сценографију и костим је радила Ивана Савић, лутке Душан Станковић, музику Срђан Марковић, а сценски покрет Небојша Громилић.

 
Фото: Позориште лутака

У представи играју: Марија Цветковић, Срђан Миљковић, Даворин Динић, Дејан Гоцић, Тома Бибић, Јелена Ђорђевић, Наташа Ристић, Слободан Миљковић, Александра Павловић и Младен Милојковић.

Представа је намењена деци старијој од 7 година и одраслима.


Четвртак, 22. новембар, 18.00 - претпремијера

Петак, 23. новембар, 19.00 - премијера

Фото: Позориште лутака


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост