Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Овог викенда на сцени Академије 28 - две премијере


Tabla 09:00:00 0


Премијерно извођење "Црвенкапе" и "Витез Која у великој акцији" овог викенда на сцени Академије 28











"Црвенкапа"
13.10.2018. у 17 часова

Ова адаптација добро познате бајке је прича о љубави, поверењу и пријатељству. Осим што носи црвену капицу главна јунакиња је храбра, весела, воли да се игра и брижна је према мами и баки. Вук није крволочан и зао, али је усамљени "слаткојед". Тражи некога с ким би могао да се игра и да једе слаткише. Занима га само Црвенкапина корпа у којој су слатки дарови за баку. Ловац је већ друга прича. Он је песник, романтична душа. Његов циљ је да се допадне баки која му је симпатија и само због тога је одлучан да ухвати вука. Али аваај, толико је добар да ни мрава не би згазио.

Режија и текст: Соња Кнежевић
Улоге: Златија Оцокољић, Соња Кнежевић, Дејан Стојаковић, Бошко Пулетић






"Витез Која у великој акцији"
14.10.2018. у 12 часова

Витез Која, јунак детињства и цртани лик који не смемо заборавити, на сцени Академије 28! Овога пута он је у мисији спасавања принцезе Миле коју је у свом дворцу заточио Црни витез Боле. Његово величанство краљ, Милин отац, због тога ће окренути добро познати број Витеза Које, најхрабријег и најплеменитијег витеза у краљевству и замолити га да спаси његову кћерку. Као и увек, Витез Која ће се одазвати позиву и заједно са својим верним другаром Млатом Замлатом кренути у велику акцију спасавања принцезе Миле. Витез Која и Црни Витез Боле ће се, између осталог, надметати у различитим вештинама као што су: мозгалице, борба мачевима и каваљерство. Да ли ће Витез Која успети да ослободи принцезу Милу и да на витешком турниру победи Црног Витеза, сазнаћете на сцени Академије 28.

Режија: Игор Дамњановић
Текст: Мина Алексић и Биљана Митровић
Улоге: Биљана Митровић, Милан Пајић, Дејан Стојаковић, Владимир Поповић





Карте за дечије представе могу се набавити на билетарници Академије 28, радним данима од 12 до 20 часова или викендима сат времена пре представе. Деца до три године не плаћају карту, а сва старија деца, као и њихови родитељи и/или пратиоци морају да имају карту да би ушли на представу. Попусти су могући само за групне и организоване посете.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост