Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » НАУЧНО-ИСТРАЖИВАЧКИ КАМП ДОЊА ТРЕШЊИЦА – ДАН ШЕСТИ


Tabla 16:00:00 0


Предраг Спасојевић, ОШ „Милош Гајић“ Амајић, ИО Доња Трешњица









ЧЕТВРТАК, 19. јул 2018. године


Јутро је почело посетом РТС екипе предвођеном Славицом Џиновић. Стигли су непосредно после доручка када је најмлађи учесник кампа прославио други рођендан. Честитамо, Анђо!

 


Уследело је предавање о превенцији наркоманије које су реализовали Божидар Драгутиновић, председник Удружења грађана за борбу против наркоманије и осталих видова зависности „ПРЕОБРАЖЕЊЕ“, и Денис Симоновски, члан и штићеник удружења. Предавање је реализовано поред логорске ватре.

Уследио је одлазак на плажу у Амајићу. Учесници кампа сакупили су пластични отпад, али и све исечено грање и коров са плаже.

За то време скуван је ловачки гулаш који је обезбедило Ловачко удружење „Црни врх“ из Малог Зворника. Уз Младена Мићића, ловочувара, ту је био и управник ловишта са неколико ловаца.

Уследио је ручак и припреме за дружење са реализаторима пројекта „Стазама лековитог биља“. Њихова радионица реализована је са почетком у 17 часова уз подршку Удружења жена „Незаборав“, Библиотеке 17. септембар и Уније жена СНС-а.

Око 18.30 часова почели су да пристижу мештани. Забављали су их Драган Лазић (Удружење слепих) и Никола Јездимировић уз песме и кола из Србије.

 

Уследио је фолклор са сплетом игара из Шумадије. На паузи и припреми другог сплета отпевано је неколико песама а онда су челници Планинарско-бициклистичког спортског удружења „Шарена буква“ из Радаља и Друштво истраживача „Зенит“ из Бачке Тополе поделили захвалнице свима који су подржали и помогли овај камп.

 


Након официјелног програма уследела је игранка, а учесници кампа наставили су дружење уз логорску ватру.

Према речима посетилаца и учесника, свима је било много лепо.

ХВАЛА СВИМА!!!


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост