Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » Песничке радионице у славу књиге


Tabla 08:00:00 0


Лидија Марић Јовановић, ОШ „Миле Дубљевић“ Лајковац





 

Литерарна секција „Разиграно перо” ОШ „Миле Дубљевић” различитим активностима обележила је Светски дан поезије и Светски дан књиге и ауторских права.   
Светски дан поезије чланови литерарне секције обележили су низом активности. Кроз радионицу „Песмом ћу ти рећи” писали су и коментарисали стихове и припремили, организовали и реализовали изложбу у главном холу школе. На Светски дан поезије 21. март, заједно са члановима Драмске секције „Весела дружина” и уз пригодан музички програм чланова секције који похађају и музичку школу, говорили су своје ауторске стихове пред публиком у Градској библиотеци у Лајковцу. 
  

На састанцима секције одржаним током априла, који су били посвећени Светском дану књиге и ауторских права, чланови литерарне секције су кроз радионице „Зашто је читање важно” и  „Моја омиљена књига” учили, истраживали, писали и дискутовали о књигама и њиховом значају за лични развој и развој културе и цивилизације, припремили и реализовали изложбу у холу школе. На Светски дан књиге 24. април  у Градској кући у Лајковцу дружили се са писцем Мирком Марковићем.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост