Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Репертоар Дечије сцене Академије 28 за новембар и децембар


Tabla 11:00:00 0

Представљамо вам репертоар Дечије сцене Академије 28 за новембар и децембар 2017. До краја првог дела сезоне 2017./18. припремили смо вам дванаест различитих наслова, од тога три премијере, два балета и два новогодишња специјала.

 

Новембарски репертоар отварамо премијером представе "Пинокио" која је рађена према чувеном истоименом роману за децу Карла Колодија, за коју се надамо да ће пронаћи пут до публике. Једна од најпопуларнијих дечијих представа, "Елза и залеђени Ханс", која је настала према мотивима цртаног филма "Залеђено краљевство", а за коју се увек тражи карта више, и даље заузима значајно место на нашем репертоару, а играће се и као новогодишњи специјал. Дечије представе у продукцији Театра 78 и Академије 28 "Витез Која у великој акцији" и "Ушећерена пепељуга" такође представљају квалитетне и популарне наслове због којих се публика увек и изнова враћа у позориште Академије 28.  Љубитељи балета и мјузикла могу да се определе за "Четири годишња доба", "Балерину и Чарликина" или музички спектакл "Вилинска заврзлама - приче из Маштошуме". Осим тога, сви који би желели да уживају у адаптацијама добро познатих бајки, позвани су да посете представе "Ивица и Марица", "Успавана лепотица" и "Најлепше српске бајке".

Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12:00-20:00 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете су могући попусти, а само деца до три године не плаћају карту. Више информацијаможете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.

    

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост