Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Синеплекс Ниш - Породичан дан уз анимирану авантуру "Грозан ја 3"


Tabla 14:00:00 0



Специјални програм за децу уз поклоне за посетиоце у биоскопу Синеплекс Ниш



Још једно дружење за све малишане уз фантастичну филмску авантуру „Грозан ја 3”  заказано је за суботу и недељу 1. и 2. јул од 12 до 17 часова у биоскопу Синеплекс Ниш у Стоп Шоп ритејл парку. Синеплекс Породични дан уз најактуелније филмове и одличну забаву очекује све малишане.

Илуминејшн, који је публици донео „Грозан ја“ и највеће анимиране хитове 2013. и 2015, „Грозан ја 2“ и „Малце“, наставља авантуре Груа, Луси, њихових предивних ћеркица – Марго, Едит и Агнес – и Малаца у филму „Грозан ја 3“.


Након што је отпуштен из Лиге против зликоваца, због неуспеха да ухвати последњег лошег момка који је припретио целом човечанству, Гру улази у велику кризу идентитета. Али када се мистериозни странац појави како би обавестио Груа да има давно изгубљеног брата близанца – који очајнички жели да крене стопама свог брата Груа – некадашњи супер негативац ће поново открити како је добро бити лош


Небојша Дугалић (Стив Карел) не само да нам поново на фантастичан начин дочарава Груа, овај пут га затичемо и у другој улози – Друа, Груовог давно изгубљеног брата близанца. Мина Лазаревић (Кристен Виг) враћа нам се као супер шпијун Луси, док је у улози новог главног негативца Балтазара Брета, бивше звезде програма за децу, који је постао опседнут злим ТВ ликом кога је играо 80-их, Жика Миленковић (Треј Паркер). Груов најимпресивнији противник до сада, Брет је одлучан да покори Холивуд…и свакога ко му се нађе на путу. Режију синхронизације на српски језик потписује Никола Булатовић.

Све малишане очекује пуно дружења и специјалног програма уз креативне радионице у биоскопу, које ће употпунити доживљај праве филмске забаве. Уз купљену улазницу, деца ће на поклон добити часопис „Мали Политикин забавник“  и ДВД издање „Мој мали пони“ или „Том и чаробно дрво“. Али то није све! Овог пута нам се на дружењу у оквиру Породичног дана прикључује и часопис „Хајмо другари”, а најсрећније гледаоце филма „Грозан ја 3” Мекдоналдс ће наградити ваучером за бесплатни Хепи мил са главним јунацима из филма.

На програму за викенд, биће и фантастични наставак аминираног филма „Аутомобили 3“, синхронизован на српски језик.


Дођите да се дружимо на још једном у низу Породичном дану. Пожурите и обезбедите најбоља места на време, јер су и количине награда ограничене.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост