Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД - 4. и 5. ФЕБРУАРА У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД


Tabla 09:00:00 0


Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 4. и 5. фебруара, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. У оквиру фебруарског Породичног викенда, премијерно ће бити приказано анимирано остварење Лего Бетмен Филм.

У овом филму ћемо пратити Бетмана, који мора напустити самотњачку улогу и да научи да ради у тиму, јер његовом омиљеном граду прети Џокер и најопсанија завера до сада. Лего Бетмен Филм је титлован и у 3Д-у.

Поред овог породичног филма, на репертоару ће се наћи и следећи дечији филмови:

Вајана 3Д
Певајмо 3Д
Снежна Краљица 3: Ватра и лед 3Д

Ови породични филмови су синхронизовани на српски језик и прилагођени су најмлађим посетиоцима.

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити Мали Политикин Забавник, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.

Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост