Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Традиционални наградни конкурс за најмлађе „Пиши Деда Мразу”


Tabla 08:00:00 0




У духу друштвено одговорне праксе, Пошта Србије и ове године, уочи најрадоснијих зимских празника, позива малишане у авантуру писања писама Деда Мразу, са жељом да их уведе у свет одрастања кроз писмо, културу писања и писменост, уз поруку да негују праве вредности и да свој маштовити стваралачки потенцијал не занемаре ни када пређу у свет одраслих.

Наградни конкурс „Пиши Деда Мразу” организује се 16. пут и право учешћа имају девојчице и дечаци узраста до десет година.

Појединачне или групне радове, по слободном избору – цртеже, стихове, приче, поруке, честитке, жеље и слично – треба спаковати у писмо и послати их од 3. новембра до 3. децембра на следећу адресу: Поштански преградак 900, 11000 Београд 6, новогодишњи конкурс „Пиши Деда Мразу”.

За појединачне радове је обавезно назначити име и презиме аутора, годиште, адресу и контакт телефон, док је за групне радове неопходно навести назив установе, школе или вртића, одељење или васпитну групу, број деце која су учествовала у креирању рада и контакт телефон учитеља или васпитача.

Девојчице и дечаци, с нестрпљењем очекујемо ваша писма, која ћемо прегледати заједно са Деда Мразом, јер наши поштари добро знају његову адресу.

Најуспешнија остварења у појединачном и колективном стваралаштву наградићемо лепим поклонима.


ВАША ПОШТА


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост