Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » Награђена литерарна секција „Разиграно перо”


Tabla 11:00:00 0


Лидија Марић Јовановић, ОШ „Миле Дубљевић“ ЛајковацСања Јеленић са Слободаном Станишићем на додели награда у Дечјем културном центру у Београду


На Трећем републичком литерарном конкурсу „Лепо је волети”, који организује Дечји културни центар у Београду у знак сећања на омиљеног дечјег песника Мику Антића, Литерарна секција ОШ „Миле Дубљевић” из Лајковца остварила је запажен успех.

Литерарна секција „Разиграно перо” награђена је посебном дипломом за учешће на конкурсу са великим бројем квалитетних литерарних радова. Посебном дипломом награђена је и менторка литерарне секције мср Лидија Марић Јовановић. Ипак, највећи успех постигла је ученица VΙΙΙ разреда Сања Јеленић освојивши прво место са својом песмом „Секунд” у категорији ученика старијих разреда основне школе у конкуренцији неколико стотина литерарних радова ученика из целе Србије.
Наша ученица Сања Јеленић је посебно била запажена на додели награда 14. марта у Црвеној сали Дечјег културног центра у Београду добивши посебне похвале за своје песме од председника жирија Слободана Станишића, познатог књижевника за децу, који јој је уручио награду.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост