Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД 6. и 7. МАЈА У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД


Tabla 11:00:00 0


Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 6. и 7. маја, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. На репертоару ће се наћи анимирани филм "Мали шеф", синхронизован на српски језик, у 2Д и 3Д технологији.

Мали шеф је прича о најнеобичнијој беби, беби која носи одело и актен ташну, говори одраслим мушким гласом и понаша се као шеф, а глас му позајмљује наш познати глумац Срђан Тимаров.

Урнебесно универзална прича о томе како долазак нове бебе утиче на породицу, поготово долазак бебе која увек добије оно што тражи: храну и пиће 24 сата на дан, 7 дана у недељи и бескрајно пуно састанака, често и усред ноћи.

У оригиналној верзији, Малог шефа синхронизује Алек Болдвин, а у српској, поред Тимарова, гласове позајмљују и Никола Брун, Ивана Кнежевић, Марко Марковић и Бранислав Платиша.

Поред овог остварења, на репертоару су преслатки Штрумпфови и њихов нови филм "Скривено село", који је такође синхронизован на српски језик.

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост