Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Синеплекс Ниш - Породични дан уз поклоне за све малишане


Tabla 10:00:00 0



Школски распуст је право време за уживање са друштвом у зимским радостима, а биоскоп Синеплекс Ниш је право место за то! Породични дан заказан је за недељу, 5. фебруар у периоду од 12 до 17 часова, где све посетиоце биоскопа очекује богат филмски програм и прегршт додатних активности.

Деца свих узраста ће на Породичном дану имати прилику да уживају у креативним радионицама које су инспирисане ликовима актуелних анимираних авантура, да се друже са Кунг Фу Пандом док их уз сваку купљену карту очекује на поклон часопис „Пепин забавник“ или „Мали Политикин забавник“.

Након великог успеха Лего филма, Ворнер Брос доноси нову узбудљиву „Бетмен Лего“ авантуру. У овом филму ћемо пратити Бетмена, који мора да напусти самотњачку улогу и да научи да ради у тиму, јер његовом омиљеном граду прети Џокер у најопаснијој завери до сад.

Уз то, догодиле су се и друге велике промене у Готаму. Брус Вејн ће заједно са криминалцима Готама морати да брине и о дечаку ког је усвојио. Крис Мек Кеј је режисер и овог наставка, а Сет Грахам-Смит, Џаред Стерн и Џон Витингтон су писали сценарио.

Трејлер филма можете погледати на следећем линку:

Поред Лего авантуре, филма који је за старију децу, на репертоару током Породичног дана су и „Певајмо“, „Маша и Медвед“ и „Снежна краљица 3“, сви синхронизовани на српски језик.

Карте за Породични дан су у продаји на благајни биоскопа Синеплекс Ниш у СТОП ШОП ритејл парку, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs .


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост