Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » На Дечијој сцени Академије 28 - Морске авантуре


Tabla 10:00:00 0

 

ВЕСЕЛИ МОРНАРИ
Субота 17 часова

Ана и Филип играју се у дворишту. Другари из дворишта их зову да им помогну око мачке која се попела на дрво. Филип одлази, а Ана је љута што су их прекинули у игри. Тужна и усамљена Ана полази у шетњу. Одједном, саплете се на стару прашњаву боцу. Протрља је и гле чуда – и сама се нађе у боци. А у боци море, брод и весели морнари. Ана упознаје веселу шашаву дружину, сазнаје разне занимљиве вештине, а убрзо сазнаје да је и Троглави змај заробио и веселе морнаре и Лептирка у прашњавој боци.

Oвa представа нaмeњeнa je нajмлaђoj публици  узрaстa oд 2. дo 12. гoдинe, сa зaнимљивoм сцeнoгрaфиjoм, живoписним кoстимимa и маскама, сa 7 ликoвa кoje тумaчe aфирмисaни глумци уз oригинaлнe сoнгoвe и музику. Представа je интерактивна, eдукaтивнa и зaбaвна. У представи се појављују девојчица Ана, дечак Филип, девојчица Jaцa, дечак Симa морнар Мрша и морнар Трша, Троглави змај, Лептирко.

Режија и текст: Татјана Миланов и Никола Марковић

       Улоге: Татјана  Миланов,
                  Никола Симић,
                  Jaдрaнкa Нaнић Joвaнoвић,
            Никола Марковић



 

OСТРВО С БЛАГОМ
Недеља 12 часова

Ауторски тим који је са великим успехом приредио хит представу  „Лепотица и Звер”, а коју је видело преко 10.000 гледалаца, овај пут ће нас обрадовати новом акционом дечијом авантуром „Острво с благом”!

Зашто су пирати Џони Медуза и Френки Флека, од најморалнијег борца за правду - Моралеса, отели лепу Кроасану и одвели је на мистично острво Мадона ди Тортиљо?

Какво изненађење их чека на том острву?
Да ли је прича о закопаном благу истинита?
Да ли ће Моралес успети да спасе Кроасану?

Све ово а и много више ћете сазнати и научити у новој представи „Острво с благом”!

Режија: Игор Дамњановић

Играју:  Дејан Стојаковић
              Биљана Митровић
              Никола Симић
              Анка Миленковић
              Амар Мешић


Обе представе намењене су деци  од 3 до 12 година. Карте су у продаји на благајни Академије 28, и можете их купити сваког радног дана од 12-20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте је 400 динара, а деца до 3 године не плаћају карту.
Више информација: 011/3616 020 и 011/3621787.

ДОБРОДОШЛИ У АКАДЕМИЈУ 28!


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост