Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » НАГРАЂУЈЕМО ВАШУ ВЕРНОСТ


Tabla 09:00:00 0


Четвртак, 10. новембар, биоскоп Вилин Град
Цена улазнице 150 динара


Да ли сте спремни за трећи наставак Војне академије? Да ли једва чекате преслатке Тролове или можда више волите Доктора Стрејнџа? Погледајте 10. новембра у биоскопу Вилин Град по невероватној цени улазнице од 150 динара!

У циљу омасовљавања биоскопа и популаризације филмске културе, биоскоп Вилин Град ће 10. новембра снизити цену свих улазнице, па ће карта за 2Д, као и за 3Д филмове бити 150 динара.
Посетиоци ће премијерно моћи да сазнају шта се догодило са јунацима популарне Војне академије од тренутка када смо их последњи пут срели. Генерација кадета, која је освојила срца милиона, наставља своје авантуре. Позната лица, затичемо две године пошто су дипломирали. Професионалне обавезе се преплићу са приватним проблемима и искушењима ових амбициозних младих људи, које веже пријатељство за цео живот.
Војна академија 3: Нови почетак, у четвртак, 10. новембра на репертоару биоскопа биће у три термина.

Након премијерне пројекције у оквиру 12. Дечијег филмског фестивала, Тролови долазе у биоскоп Вилин Град и ту остају. Ова преслатка оптимистична бића ће своју срећу радо поделити са вама, и научиће вас да загрљај може много тога да поправи. Малишани их обожавају, али ће их заволети и старији посетиоци. Тролови су синхронизовани и у 3Д-у.

У четвртак је заказано и отварање фестивала Слободна зона, па ће и улазница за филм "Неруда", који отвара овогодишњи фестивал,  коштати 150 динара.
Најпознатији чилеански песник, дипломата и Нобеловац Пабло Неруда, централна је фигура новог Лараиновог филма, премијерно приказаног на овогодишњем филмском фестивалу у Кану. Анти-биографско дело, како га редитељ описује, смештено је у 1948. годину у којој сенатор Неруда, због јавног и оштрог противљења тадашњем председнику Габријелу Гонзалесу Видели, по први пут постаје званични државни непријатељ.

Поред ових филмова, на репертоару биоскопа Вилин Град биће и анимирано остварење "Чудовиштанце Моли", затим прича о арогантном Доктору Стрејнџу, као и акциони трилер "Рачуновођа".

Репертоар и термине пројекција можете видети на сајту биоскопа Вилин Град. Улазнице за 10. новембар по цени од 150 динара су у продаји и могу се купити на благајни биоскопа.

Сви ваши омиљени филмови на корак од вас, у самом центру града!

Зато што награђујемо вашу верност!   

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост