Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » Пињата Шоп


Unknown 12:00:00 0



П
ињата Шоп је креативна радионица у којој се израђују пињате и рођенданске декорације.


П
ињата је играчка направљена од папирне смесе, украшена и испуњена слатишима и конфетама. Током славља пињата се окачи високо. Пусти се весела песма и пињата се удара са специјално декорисаним штапом тако да садржај из ње испадне.  За мањи узраст постоји и пињата на повлачење. Из пињате вири 20-30 трачица, а свако дете вуче по једну док се не пронађе права. Само једна трачица отвара скривена вратанца пињате.

У
 нашој креативној радионици израђујемо и торте од картона. Оне су идеалне за прославу рођендана у вртићима, пошто није дозвољено уношење јестивих торти.
Торта може бити на више спратова и може се састојати из више парчића. Свако парче је кутијица која садржи слаткише, а које дете добија на поклон од слављеника.

Т
акође код нас можете пронаћи и целокупан рођендански асортиман (чаше, салвете, тањире, сламчице, капице, заставице, декорације и др), а свакодневно ширимо и допуњујемо асортиман производа. Остварили смо сарадњу са великим бројем играоница, као и са агенцијама за организацију прослава.

М
ожемо направити и персонализоване производе по вашој жељи, са сликом и мотивом који нам ви доставите. Ваша машта је наше ограничење.

С
ве производе достављамо курирским службама широм Србије, а за купце из Београда могуће је и лично преузимање на Новом Београду.

З
а све додатне информације стојимо Вам на располагању свакога дана, а можете нас позвати на 063 383 986 или контактирати на office@pinjatashop.rs


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост