Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Представе за најмлађу публику на Великој сцени Академије 28!


Tabla 08:00:00 0

Авантуре Пипи Дуге Чарапе (фото: Академија 28)


"Авантуре Пипи Дуге Чарапе"
Субота, 29.09.2018 у 17 ч.

Једно наизглед обично поподне постаће испуњено мистеријом када се у Вила Кули изненада огласи детективско звоно. Становница Вила Куле, пегава Пипи Дуга Чарапа и најјача девојчица на свету, добија дојаву да је њена комшиница, бака Милка, у опасности. Крадљивци Гир и Бак су сазнали да бака Милка очекује изузетно значајну и веома драгоцену пошиљку и планирају да је опљачкају. Међутим, они не знају да им је наша домишљата и храбра Пипи на трагу и да неће дозволити да се бака Мили деси било шта лоше. У своју кућу, Вила Кулу, Пипи позива своје верне другаре и они смишљају план да сачувају драгоцено благо бака Милке од крадљиваца. А како и не би помогли бака Милки!? Па, она прави најбоље колаче од јагода на свету. У овој узбудљивој авантури, пуној неичекиваних обрта, Пипи ће покушати да уз помоћ другара Симе, поштара Миће и деце из публике надмудри крадљивце и спаси драгоцено благо!

Препоручен узраст: 3-12
Играју: Татјана Миланов, Никола Марковић, Анђела Киковић

Више информација о представи можете пронаћи и ОВДЕ




"Принцеза на зрну грашка"
Недеља, 30.09.2018. у 12 ч.


Представа је настала према мотивима истоимене бајке Ханса Кристијана Андерсена. Прича говори о скромној девојци, која не припада крањевском сталежу и која се заљубљује у принца. Принц се такође заљубљује у њу, али неће све ићи тако лако. Краљица је решила да ожени свог сина јединца правом принцезом. Ко ће бити будућа принцеза у краљевству, одлучиће, ни мање ни више, једно зрно грашка. 

Препоручен узраст: 5-12
Играју: Марија Пушкаров-Поповић, Катарина Стојановић, Саша Ђурашевић, Владимир Цвејић




Мали велики принц
Недеља, 30.09.2018. у 16 ч.       *ПРЕМИЈЕРА*
"Мали велики принц"

"Мали велики принц" је прича о одрастању деце чији су родитељи презаузети. Мали принц је дечак који се повлачи у себе, јер не успева да допре до њих. Али, када се родитељи коначно заиграју са њим, увидеће колико су прелепих заједничких тренутака пропустили и пожелеће да се врате у детињство. Дечак-принц једног маленог света решава да се отисне у живот и истражи друге планете. У тој игри-пустоловини придружиће му се и мама и тата. То ће бити драгоцено путовање за све њих јер ће поново открити колико је важно да буду ту једни за друге и на путу сазревања уче заједно.

На том путу упознаће многе необичне људе и њихове чудне светове, али ће и стећи дивне пријатеље уз које ће научити да је права љубав прихватање. На том путу ће мали принц уз дружење откривати много о себи и другима и спознати да је лепота живота у давању, прихватању других и заједништву. Ова разиграна драматизација Малог принца, научиће децу да вреднују пријатељство и љубав, а старије подсетити на све оне лепе тренутке који чине детињство, а које тако често заборављамо када одрастемо, а управо су ти тренуци мале оазе среће који нас чине захвалнима на дару званом живот.

Препоручен узраст: 5-12
Играју: Сандра Арсенијевић, Маја Ранђић, Милена Ђорђевић, Предраг Котур, Александар Јовановић



Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 – 20 ч, као и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете могући су попусти, а само деца до три године не плаћају карту.

Актуелни репертоар погледајте ОВДЕ

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост