Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Фестивал поезије београдских основаца „Мали победник“


Unknown 13:08:00 0


Фестивал поезије београдских основаца „Мали победник“ ће бити одржан у марту 2015. године. Претходне две године показале су да је манифестација овог типа, која промовише лепоту писане речи али и здраву конкуренцију, потребна и изузетно прихваћена, а надамо се још већем одзиву у будућности.
Учешће на нашем фестивалу могу узети сви основци који похађају школу на територији града Београда.
Поред избора за најбоље мале песнике Београда, „Мали победник“ је осмишљен и као предтакмичење за бањалучки Међународни фестивал дечије поезије „Дјечије царство“, на коме се сваке године такмиче деца песници из свих република бивше Југославије. У јакој конкуренцији, београдски представници се увек покажу у најбољем светлу, а са овогодишњег „Дјечијег царства“ њих петоро се вратило кући награђено, од тога наш Мали победник, Страхиња Петровић, са првом наградом у категорији млађих основаца (I-IV разред).
За више информација и део атмосфере са претходних фестивала посетите нашу Фејсбук страницу.
Молимо Вас да ПРИЈАВУ попуните тачним и актуелним подацима (посебно када су у питању разред ученика – јер се на основу тога сврставају у такмичарске категорије и број телефона који остављате за контакт, како бисмо могли да Вас благовремено обавестимо о значајним дешавањима, попут тачног места и времена одржавања финала).
Нестрпљиво очекујемо радове Ваших младих талената и радујемо се будућој сарадњи и дружењу!

Срдачан поздрав,
Соња Пјешчић
Култарт Београд

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост