Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на Дечијој сцени Академије 28


Tabla 09:00:00 0

Витез Која у великој акцији (фото: Академија 28)

„Витез Која у великој акцији“
Субота, 02.12.2017.  у 17 ч.

Јунаци цртаног филма „Витез Која“ вратили су се на велика позоришна врата Академије 28! Уколико сте уживали у овом цртаном филму, представа „Витез Која у великој акцији“ ће вас одушевити. Овога пута, Витез Која је у мисији спасавања принцезе Миле коју је отео и у свом дворцу заточио Црни Витез Боле. Један од главних квалитета представе је што се кроз низ смешних ситуација, на непосредан и деци пријемчив начин, указује на важност пријатељства и лепог понашања. Витез Која и Црни Витез, између осталог, надметаће се и у различитим вештинама, као што су: мозгалице, мачевање, различите спортске дисциплине и каваљерство. Да ли ће Витез Која и Млата Замлата успети да пронађу пут до удаљеног дворца Црног Витеза Болета и да ослободе принцезу Милу? Да ли ће Витез Која победити Црног Витеза на витешком турниру? Све ово, и још много тога, сазнаћете само на Дечијој сцени Академије 28.

Режија:           Игор Дамњановић
Сценарио:       Мина Алексић и Биљана Митровић
Играју:            Биљана Митровић (Принцеза Мила)
Дејан Стојаковић (Црни витез Боле)
Милан Пајић (Витез Која)
Владимир Поповић (Млата Замлата)

 

„Балерина и Чарлекино“
Недеља, 03.12.2017. у 12 ч.

Представа „Балерина и Чарлекино“ по први пут на Дечијој сцени Академије 28. Радња представе говори о немарном односу према  животној околини кловна Чарлекина. Међутим, до краја представе Чарлекино успева да схвати значај очувања животне средине и да промени своје дотадашње лоше навике. У томе ће му помоћи његова пријатељица балерина, која ће га научити како да се одговорно понаша, а према којој Чарлекино гаји најнежније емоције. Поред тога што представа подстиче развој еколошке свести код  деце, готово у свакој сцени су присутни гегови и комичне ситуације. Представа је првенствено намењена деци предшколског узраста, али и деци до десет година.

Продукција: Арс Лонга
Играју: Ана Липиј и Горан Јован

Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12 -20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете су могући попусти, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.

      

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост