Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Конкурс за ученике основних школа: „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 2018“


Tabla 08:00:00 0




УКЉУЧИТЕ СЕ У ПРОЈЕКАТ „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 2018.“ - ЕКОЛОШКОГ УДРУЖЕЊА “ЗЕЛЕНО ПИТАЊЕ”

Овим путем позивамо директоре основних школа, учитељице, учитеље, наставнице и наставнике да се са својим ученицима укључе у пројекат „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС“ путем слања чланака и фотографија до 30. октобра 2018.

Циљ „ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА“ је да се ученици укључе у препознавање добрих и лоших примера заштите животне средине у школи, око школе, у свом месту становања, у околини места становања и њихова презентација путем чланака (текста) и фотографије.

Циљ „ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА“ је презентација радова на школској огласној табли, у школском информатору, на интернет презентацији школе а најбољи, најзанимљивији, најдуховитији, најкреативнији радови ће се публиковати у дечијем еколошком часопису „Чувари равнице“ и на сајту www.cuvariravnice.org.rs.

У програму "ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС“ награђују се најбољи чланак (до 250 речи), фотографија и фото прича (до 12 фотографија) у четири старосне категорије ученика (1-2 разред, 3-4 разред, 5-6 разред, 7-8 разред). Радови могу битни групни (три члана) и појединачни – што треба навести у пријави.

Детаљне информације о пројекту можете прочитати у часопису „Чувари равнице“, на интернет страници www.cuvariravnice.org.rs и упитом на мејл skolskizelenipress@gmail.com за додатне информације.

ПРОЈЕКАТ СЕ РЕАЛИЗУЈЕ УЗ ПОДРШКУ РЕПУБЛИЧКОГ МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА И УПРАВЕ ЗА КУЛТУРУ НОВОГ САДА

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост