Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Дечји ликовни конкурс „Београд мој град“


Tabla 08:00:00 0


ЈП „Градско стамбено“ расписало је, сада већ традиционални, Дечији ликовни конкурс, ове године под називом „Београд мој град“, који је отворен од уторка, 13. новембра 2017. године, до 1. децембра 2017. године, тачније до 15,30 часова. Слање радова врши се директно на писарницу ЈП „Градско стамбено“. Радови се достављају у коверти са назнаком ЗА ДЕЧИЈИ ЛИКОВНИ КОНКУРС „Београд мој град“, ЈП „ГРАДСКО СТАМБЕНО“, Данијелова 33, 11000 Београд. Право учешћа имају сви ученици трећег и четвртог разреда основних школа са територије свих 10 градских општина. Ово је само део шире стратегије предузећа која подразумева да се едукацијом деце, и родитељи укључе у нашу мисију подизања свести о значају односа сваког појединца према заједничком животном простору у стамбеним зградама, а самим тим и према граду у коме живимо.

Наше предузеће је учинило велике напоре како би средило не само дотрајале фасаде, већ и унутрашњост зграда, које су често одраз станара који у њој живе.

Досадашње искуство показало је да су ученици веома креативни у реализацији својих идеја, а питања која би им могла помоћи око овогодишње теме јесу: Шта Београд чини вашим градом? Шта вашу зграду чини посебно лепом, и које то друге зграде за вас имају посебну лепоту…

Глас за онога кога сматрате најбољим, моћи ћете да дате и на званичној Фејсбук страни предузећа, ЈП Градско стамбено, и то од 05. до 15. децембра, када ће и бити проглашење најбољег, као и других 11 награђених радова.

Дванаест најбоље оцењених радова биће публиковани у форми календара „Стамбеног“ за 2018. годину. Аутори три првопласирана рада биће награђени таблет рачуром сходно постигнутом пласману, тромесечном школом сликања и цртања, ЛЕГО сетом и великим уметничким сетом од 111 делова. Осталих деветоро пласираних чији се радови нађу на календару ЈП „Градско стамбено“ на поклон ће добити велики сет ЛЕГО коцкица, уметнички сет за цртање као и књигу Скицирање – Цртање и сликање, аутора Жан-Пјер Ламерана. Школа из које нам пристигне највећи број радова добиће на поклон белу магнетну таблу формата 120×240 cm, уз пратећи сет маркера и опреме за њено одржавање, као и велики уметнички сет од 111 делова. Одељење победника добиће на поклон биоскопске карте за заједнички одлазак на биоскопску пројекцију узрасно одговарајућег филма.

Додела награда обавиће се у Жутом салону Скупштине града Београда, 20. децембра 2017. године, са почетком у 12 часова.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост