Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Филип Бабачев - Магични делфин Боба


Tabla 16:00:00 0

Наташа Липовац, ОШ "Вук Караџић" Београд

 

Магични делфин Боба


Н
екада давно живео је један принц, који је много желео да се ожени најлепшом принцезом на свету, али је чуо да је она заробљена у замку једне вештице.
Принц је изашао из своје куће и почео је да шета кроз језиву шуму. Када је изашао из језиве шуме, пред њим је био океан. Принц је сео на камен и видео је рибаре који су ухватили делфина Бобу. Принц је извадио свој мач и пресекао мрежу. Боба је допливао до принца и питао га како да му се одужи. Принц је рекао да га превезе на други део океана. Боби је то било супер.
Када су прешли океан, Боба је својом магијом себи створио ноге. Боба и принц ушли су у једну шуму. Наишли су на једну бару. У тој бари није било воде, него живог песка! Принц и Боба су покушали да прескоче. Боба га је прескочио, али принцу се ципела заглавила у песку. Боба је јако повукао принца и избавио га. Након баре, видели су провалију. Видели су две лијане. Принц је рекао Боби: хајде да се заљуљамо и пређемо провалију. Боба је рекао: хајде! Принц и Боба су прешли преко провалије. Принц је у даљини видео заробљену принцезу у кули вештичијег замка. Боба је магијом принцу стврио најдужи канап на свету и лансирао га ка кули. Принц је својом јаком руком разбио зид куле и ослободио принцезу.
Принцеза му је била много захвална и удала се за њега. Живели су срећно до краја живота!



Филип Бабачев, II-4

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост