Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на Дечијој сцени Академије 28


Tabla 11:00:00 0


„Елза и залеђени Ханс“
Петак, 24.11. у 12 ч.

Једна од најпопуларнијих дечијих представа „Елза и залеђени Ханс“, за коју се неретко тражи карта више, наћи ће се и ове недеље на репертоару Академије 28. Представа је рађена према мотивима цртаног филма „Залеђено краљевство“, а играће се у петак, 24.11. у 12 ч. Радња представе смештена је у Арендел, док су главне јунакиње Елза и Ана, принцезе Арендела. Елза поседује натприродну моћ да све што пожели и дотакне претвори у снег. Њена млађа сестра Ана покушава да помогне Елзи да ово проклетство нестане и неустрашиви је оптимиста. Осим две принцезе, ту су и пресмешни снешко Олаф, принц Ханс и продавац леда Кристоф. Победа доброг над злим, развијање тимског духа, те истицање колико је сестринска љубав јака и снажна, главне су поруке ове представе.

Играју:
Јована Петронијевић
Нина Граховац
Јован Љубеновић
Саша Ђурашевић


"Четири годишња доба" (Фото: Академија 28)

„Четири годишња доба“
Субота, 25.11. у 17 ч.

Једно од најпознатијих дела Антонија Вивалдија „Четири годишња доба“ послужило је као подлога за креирање балетске представе за децу. Професионални играчки пар, Ана Липиј и Мирослав Петровић, ће кроз призму четири годишња доба, на симболичан начин, представити главне животне фазе  сваког човека, од рођења, па до доба баке и деке: пролеће симболише рођење, лето младост и заљубљеност, јесен родитељство, а зима старост. Добродошли у Академију 28, у суботу, 25. новембра у 17 ч. на велику представу за малу публику.

Продукција: Ars Longa


"Чаробни колач" (Фото: Академија 28)

„Чаробни колач“
Недеља, 26.11. у 12 ч.

Пралина, власница посластичарнице и бивша чаробница, почела је све да заборавља. Где је оставила орахе? Где су јој капа и варјача? Шта је тајни састојак од ког се прави чаробни колач за Дан смеха који се приближава? Њене помоћнице, Јагода и Вишња, забринуте су због тога, јер становници тог града насмејани су и срећни читаве године уколико поједу барем комадић чаробног колача. Ситуацију додатно компликује Лавинија, зла чаробница која је украла Пралинину књигу с рецептима. Јагода и Вишња крећу у потрагу за књигом с рецептима, а у том подухвату им се придружује и Лавинијин мачак Момчило. Да ли ће ова окупљена дружина успети да пронађе украдену књигу и спасе Дан смеха, сазнаћете уколико у недељу, 26. новембра посетите Академију 28 тачно у подне.

Играју:
Моника Ромић
Ивана Вукчевић
Анита Петковић
Михајло Перишић





Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12 – 20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете су могући попусти, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.



«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост