Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Ивица и Марица и Ушећерена Пепељуга за викенд у Академији 28


Tabla 09:00:00 0




Најлепше бајке за децу ускоро у Београду, на сцени Академије 28! Очекујемо вас...





ИВИЦА И МАРИЦА
Субота, 24.11.2018. у 17 сати


Представа „Ивица и Марица“ настала је на подлози истоимене популарне приче Браће Грим, али је текст адаптиран тако да је пријемчив и деци предшколског узраста, јер се на шаљив и маштовит начин дочарава прича, а да притом нико не бива уплашен – нарочито не најмлађи гледаоци. Ивица и Марица без страха и из дечије радозналости улазе у авантуру и тако одлазе дубље у шуму где наилазе на чоколадну кућу. Мирис слаткиша их увлачи у вештичију замку, али две паметне дечје главице успевају да надмудре помало заборавну бакицу. Кроз интерактивну глумачку игру деца постају активни учесници позоришног чина што само извођење чини још узбудљивијим за малишане. Поред игре и квалитетне забаве, деца могу да сазнају и више о томе шта значи лаж а шта истина, како да се изборе са искушењима, непријатним животним ситуацијама и да, напослетку, схвате да су у животу најважнији љубав, пријатељство, истина и поштење.

Препоручен узраст: 3 - 9;
Играју: Соња Кнежевић, Златија Ивановић, Дејан Стојаковић.






 


УШЕЋЕРЕНА ПЕПЕЉУГА
Недеља, 25.11.2018. у 12 сати


Ушећерена Пепељуга живи и ради у посластичарници "Двор". Она вредно ради и спрема разне укусне колаче, а нарочито пуслице, због чега је и добила надимак Пуслица. Њене две сестре, Лења Пита и Шампита, нису добре према њој и упорно се труде да јој отежају рад, али зато халапљиво једу њене колаче. Окрутна маћеха, Профитерола, не жели да Пепељуга напушта посластичарницу, да се дружи и да има пријатеље. Међутим, у посластичарницу "Двор" ће једног дана свратити принц Мафин који ће бити очаран Пепељугином добротом и вредноћом упркос богатству њених сестара. Принц Мафин ће поводом своје рођенданске прославе уручити позивницу и Пепељуги, али ће њена маћеха и зле сестре покушати на све начине да је спрече да оде на прославу. Да ли ће Пепељуга стићи на прославу? Да ли ће Профитерола, Лења Пита и Шампита схватити да нису лепо поступале према Пепељуги? Да ли ће принц Мафин пронаћи изабраницу свога срца? Све ово и још много више, сазнаћете уколико посетите Дечију сцену Академије 28 у недељу, 25.11.2018. у 12:00.
Препоручен узраст: 5 - 12;

Играју: Јелена Јокић, Јелена Велковски, Светлана Сретеновић, Драгана Ненадић, Дејан Стојаковић



За све дечије представе које се играју на сцени Академије 28 карте се могу набавити на билетарници Академије 28, радним данима од 12:00 до 20:00 или викендима сат времена пре представе по цени од 400 дин. За групне и организоване посете дајемо попусте у складу са величином групе. За више информација  о представама и групним попустима позовите: 011/3621-787; 063/376-847. Број билетарнице: 011/3616-020.

      

Актуелни репертоар Дечије сцене Академије 28 погледајте ОВДЕ!

Поред дечијих представа Академија 28 организује и прославе дечијих рођендана по најповољнијим ценама у граду! Малишани могу прославити свој најлепши дан на три начина: уз позоришну представу у складу са актуелним репертоаром, уз филм по избору у нашем биоскопу или уз интерактивну представу. Више информација о прослави дечијих рођендана можете добити на нашем сајту или на бр. 063/377-407 од среде до недеље.







Прославите Нову Годину у позоришту Академије 28!

Академија 28 и ове године организује новогодишњу представу са Деда Мразом и поделом пакетића за децу! У суботу, 15. децембра, с почетком у 17:00 на Дечијој сцени Академије 28 вас очекује новогодишња "Црвенкапа"! Карте су у продаји на билетарници Академије 28! Пожурите и обезбедите своје место на време!





Добродошли на Дечију сцену Академије 28!

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост