Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Наградни конкурс 12. фестивала науке „Да смеће не буде веће“


Tabla 14:00:00 0




Стручни жири 12. фестивала науке, који ће се одржати на Београдском сајму од 29. новембра до 2. децембра 2018. године, расписује наградни конкурс на тему: Да смеће не буде веће. Познато је да су пластичне кесе међу највећим загађивачима природе. Оне су свуда око нас а највише загађују океане и мора и угрожавају њихов екосистем. Послушајте савете еколога и искористите сваки могући начин да пластичној кеси продужите употребу и на тај начин смањите њихов утицај на околину и природне ресурсе. Немојте бацати пластичне кесе већ од њих направите права уметничка дела! Идеја има на претек: торбе, накит, украси за кућу и новогодишњу јелку, шешири, папуче, одећа или једноставно пустите машти на вољу и осмислите нешто потпуно иновативно и фантастично. Верујемо да ви то можете!


Пропозиције конкурса

На конкурсу могу учествовати деца од 1. до 8. разреда основних школа.

Материјал: ПЛАСТИЧНЕ КЕСЕ. Пожељно је да конкурсни задатак буде заједничка активност и одељенски рад.

Шаљу се искључиво фотографије завршених радова, са назнаком, „за Конкурс“, најкасније до 5. новембра 2018. године електронским путем на е-маил konkurs@festivalnauke.org

Уз фотографију се морају навести следећи подаци: назив школе, адреса школе, одељење, име, презиме и контакт телефон наставника или професора и е-маил адреса.

Фотографије одабраних радова биће изложене на 12. фестивалу науке док ће награђени радови бити представљени у склопу посебне изложбе током трајања Фестивала, од 29. новембра до 2. децембра 2018. године.

ДОБРОДОШЛИ У ЗЕМЉУ БУДУЋНОСТИ!



«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост