Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Ликовни конкурс Дечјег савеза града Врања


Tabla 08:00:00 0




Дечји савез града Врања у оквиру пројекта из области екологије  и заштите животне средине под називом: „Повежимо се са природом“, који суфинансира град Врање у оквиру Конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката из области екологије и заштите животне средине за 2018. годину, чија ће реализација трајати у периоду од септембра до новембра 2018. године, расписује:


ЛИКОВНИ КОНКУРС
На тему:
Да не буде  дима, смрада и смећа, непријатеља деце и цвећа


Право учешћа имају деца предшколског узраста као и ученици основних школа, од првог до осмог разреда.
Радови се шаљу до петка, 19. октобра 2018. године на адресу: Дечји савез града Врања, ул. Партизанска 17а; Поштански фах: 210; а могу се донети и лично у просторије Дечјег савеза града Врања (зграда Дома културе) сваког радног дана до 14.00 сати.
Све остале информације везане за ликовни Конкурс, „Да не буде дима, смрада и смећа, непријатеља деце и цвећа“, могу се добити на телефон Дечјег савеза града Врања 061/605-12-66, контакт особа: Тијана Арсић, шеф Службе за односе с јавношћу Дечјег савеза града Врања (руководилац пројекта).
Тема Конкурса је јединствена за све узрасте: Да не буде  дима, смрада и смећа, непријатеља деце и цвећа, а радови са неодговарајућом темом неће се узимати у обзир за награђивање.
Техника за израду ликовних радова је слободна. Напомињемо да се приликом израде ликовних радова не употребљавају материјали попут разноврсног зрневља, шећера, шљокица, пластелина и сличних непостојаних материјала. Такви радови ће бити одмах дисквалификовани.
Радови који су већ учествовали на неком другом конкурсу немају право учешћа на овом еколошком Конкурусу.
ВАЖНА НАПОМЕНА: Скрећемо пажњу да сваки рад који буде послат на Конкурс како би испуњавао све услове Конкурса, мора да садржи следеће податке: име и презиме детета односно ученика чији је рад, назив вртића или школе, године старости односно разред. 
Сви подаци морају бити исписани хемијском оловком или фломастером читко штампаним ћириличним словима на полеђини рада или откуцани на компјутеру.
Напомињемо да се ликовни радови приспели на Конкурс НЕ ВРАЋАЈУ.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост