Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » МАГИЧНИ ВИКЕНД У АКАДЕМИЈИ 28!


Tabla 12:00:00 0


СУБОТА 17 ч. ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО”

НЕДЕЉА 12 ч. МАГИЧНА ЛИРА”

 

Другог фебруарског викенда у Академији 28, деца ће имати посебне погодности! 11. и 12. фебруара, цена карте за малишане старије од 3 године, за обе представе, износи 250 дин! Родитељи плаћају пуну цену карте - 400 дин, а деца до 3 године, као и до сада, не плаћају улаз на представу.

Стога, очекујемо вас у суботу 11. фебруара од 17 ч. када је на репертоару представа Залеђено краљевство, по мотивима цртаног филма Фрозен коју изводи Алегрето Театар. Екипа која је имала велики успех код малишана, можда управо због акробатских елемената и добре музике који се у представи користе.

Снежна Краљица Елза оковала је краљевство у лед и зиму. Ана и Кристоф полазе у потрагу за Елзом и Снежном планином, не би ли заједно успели да нађу начин да врате лето, јер зима у краљевству постаје све јача и прети да потпуно уништи краљевство. На путу до Снежне планине сусрећу се са разним бићима, авантурама и магијом. Ана и Кристоф учиниће све да би спасили краљевство од вечне зиме.

Представа носи прелепу поруку о љубави и пријатељству. Ово је представа која ће у сваком погледу оставити малишане, а и родитеље без даха!

Улоге: Јована Божић, Катарина Орешан, Бојан Симић, Наталија Злокас, Немања Крџић.


Дан касније, 12. фебруара од 12 ч. у Академији 28 игра се представа „Магична лира“ - музичка авантура која изнова одушевљава клинце и клинцезе.

Принц Мирко и принц Сашко имају исти циљ: да освоје руку принцезе Симфоније. Обојица желе принцезу за себе, па да би се искомпоновало решење и смириле свађе, бака Соната обојицу шаље у фантастнотичну авантуру да пронађу и донесу Магичну Лиру!

Али чаробњак Забрљавко додатно компонује ствари тако да њих двојица заједно морају да прођу кроз све препреке и поред разних разбојника и чудних бића да дођу до циља. На том путу ће упознати нове пријатеље, стећи нове непријатеље и донети одлуке које нису очекивали...

На крају ће све бити лакше и биће више мира када засвира Магична Лира!

Продукција иза ове представе је Трећи план, а улоге тумаче: Нина Јанковић, Иван Михаиловић, Александар Вучковић, Александар Ристоски, Анка Гаћеша, Миљана Гавриловић, Матеја Поповић, Бојан Хлишић, Вања Ненадић, Владимир Нићифоровић, Душан Поповић.


Карте се могу купити на благајни Академије 28, сваког радног дана од 12 - 20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе.

Више информација можете добити на 011 362 17 87; 011 361 60 20; 063 37 68 47.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост