Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Овог викенда на Дечијој сцени „Академије 28“


Tabla 09:00:00 0

Дечија сцена "Академије 28" вам представља





"Витез Која у великој акцији"
Субота, 10.11.2018. у 17:00       

Црни Витез Боле, смислио је опаки план! У жељи да докаже да је најбољи, најјачи, најхрабрији, најпаметнији и, зашто да не, најлепши витез у целом краљевству, одлучио је да отме принцезу Милу и изазове свог највећег ривала на борбу - Витеза Коју. Као и увек, Витез Која ће се одазвати позиву и заједно са својим верним другаром Млатом Замлатом кренути у велику акцију спасавања принцезе Миле. Међутим, задатак ће бити и више него изазован и сложен. Потрага за удаљеним дворцем, прерушавање, борба мачевима, надмудривање, писање песама... шта све наши јунаци неће урадити да би доказали да су најбољи.


  

  


Један од главних квалитета представе Витез Која увеликој акцији је што се кроз низ смешних ситуација, на непосредан и деци интересантан начин, указује на важност пријатељства и лепог понашања. Витез Која ће покушати да на витешком турниру победи Црног Витеза Болета и да ослободи принцезу Милу, а да ли ће у томе и успети сазнаћете ускоро, на Дечијој сцени Академије 28!

Режија: Игор Дамњановић
Текст: Биљана Митровић и Мина Алексић
Играју: Милан Пајић, Дејан Стојаковић, Владимир Поповић, Биљана Митровић
Препоручен узраст: 3-12; Трајање: 50 мин;


        


"Без домета на крај света"
Недеља, 11.11.2018. у 12:00

Радња представе одвија се у удаљеном краљевству, на острву Меденија, где влада краљ Бубук. Његова је велика брига што људи данас све мање читају, а све више по интернету скитају. Чак и на дан Књигијаде за младе сви његови поданици, па и његова кћерка Тара, време проводе на међуострвској дописној мрежи (интернету). Осим тога, краљ стрепи и од пиратске банде из Уганде која би интернет за џабе. Представа „Без домета на крај света“ настала је с циљем да се деца едукују о опасностима које вребају на интернету и даје допринос у решавању овог све актуелнијег проблема. Представа подстиче на размишљање и код деце развија свест о критичкој употреби интернета и друштвених мрежа.



  

  


Опасни пирати смишљају план да отму меденијску принцезу Тару, како би се домогли интернета и завладали целом међуострвском мрежом. Огњен, мали од палубе, добија задатак да се дописује с принцезом преко интернета и да је наведе да дође на место где ће је киднаповати. Међутим, када су се Тара и Огњен срели и испловили на отворено море, задесила их је страшна олуја. Иако су преживели олују, нашли су се на пустом, непознатом острву. По први пут без интернета, одсечени од модерног света… одмах је изгледала већа планета. Шта је све ту могло да се види и да се доживи, заборавили су и да су се изгубили, а мало су се и заљубили. Међутим, чим су сигнал ухватили, опасни пирати су их пронашли. Огњен успева да побегне с острва и да стигне до краља Бубука, а њих двојица кују план да Тару ослободе.


Представа коју свако дете треба да одгледа! Едукативно и забавно!


Да ли ће њихов план уродити плодом? Да ли ће Тара схватити колико је дописивање с непознатим људима преко интернета опасно? Да ли ће краљ Бубук признати да интернет може бити и користан? Да ли ће Тара и Огњен остати заједно? Одговоре на сва ова питања добићете уколико погледате нову представу у продукцији Академије 28: „Без домета на крај света“.

Режија: Матеја Поповић
Текст: Матеја Поповић по мотивима прича Горана Марковића
Играју: Биљана Митровић, Богдан Богдановић, Саша Нићифоровић, Стојан Ђорђевић




Добродошли на Дечију сцену Академије 28!





За све дечије представе које се играју на сцени "Академије 28" карте се могу набавити на билетарници "Академије 28", радним данима од 12:00 до 20:00 или викендима сат времена пре представе, по цени од 400 дин. Деца до три године не плаћају карту! Цена карте за новогодишњу представу са Деда Мразом и поделом пакетића је 500 дин. За групне и организоване посете дајемо попусте у складу са величином групе. За више информација  о представама и групним попустима позовите: 011/3621-787; 063/376-847. Број билетарнице: 011/3616-020.








Поред дечијих представа "Академија 28" организује и прославе дечијих рођендана по најповољнијим ценама у граду! Малишани могу прославити свој најлепши дан на три начина: уз позоришну представу у складу са актуелним репертоаром, уз филм по избору у нашем биоскопу или уз интерактивну представу. За више детаља посетите наш сајт преко доле наведених линкова:







Актуелни репертоар дечијих представа за новембар и децембар погледајте: ОВДЕ

 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост