Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » „ПИНОКИО“ НА ФЕСТИВАЛУ „ПОЗОРИШТЕ ЗВЕЗДАРИШТЕ“


Tabla 15:00:00 0


Позориште лутака у суботу, 18. новембра, путује у Београд на Четрнаести дечји фестивал „Позориште Звездариште“, са представом „Пинокио“. Реч је о регионалом такмичарском фестивалу који представља најбоља сценска остварења у позоришној продукцији за децу на подручју Србије и земаља у окружењу. Овогодишњи слоган фестивала  гласи „Тамо где бајке станују“.
За учешће на фестивалу се пријавило 34 позоришта за децу и младе, али по по избору селектора Жељка Хубача, ове године у такмичарском програму фестивала учествује 14 представа из Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије. Интересовање за учешће на „Звездаришту“ говори о томе да се оно позиционирало на фестивалској мапи као престижни фестивал регионалног значаја.

"Пинокио" (Фото: Позориште лутака)


Представу „Пинокио“ је режирао Зоран Лозанчић, а улогетумаче: Јелена Ђорђевић, Слободан Миљковић, СветланаМихајловић, Младен Милојковић, Станислава Јоковић,Александра Павловић, Тома Бибић, Биљана Раденковић, МаријаЦветковић, Мирјана Ћорђевић, Дејан Гоцић, ТатјанаМилнековић, Стефан Младеновић и Милош Цветковић.

Представа „Пинокио“ је на репертоару „Звездаришта“ у суботу, 18. новембра, у 18.00 часова у Установи културе „Вук Стефановић Караџић“, где ће се у четвртак, 23. новембра у 17.00 часова одржати и свечаност поводом затварања фестивала.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост