Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Даница Игњатовић


Tabla 14:00:00 0

Милица Стојковић, Нижа музичка школа, Ниш




Даница Игњатовић, уценица V разреда Ниже музичке школе у Нишу, у мојој је класи од септембра прошле године. Пре тога је била у класи проф. Владимира Глишовића.

Речено ми је да је ученица добра, вредна и талентована и да је већ постизала одређене резултате на такмичењима из клавира и запажене наступе на интерним часовима у школи.

А онда смо почеле и нас две да сарађујемо, од самог почетка, од првог часа се видело да је Даница изузетно одговорна и озбиљна девојчица за своје године и да своје обавезе врло темељно и заинтересовано обавља. Редовна је на часовима, слуша шта јој се каже, ученица коју би свако пожелео да има и задовољство је радити са њом.

   

Пре две недеље је освојила високу трећу награду на такмичењу "Бинички" у Београду, а сада се спремамо за међународно такмичење које ће се одржати у Милану у Италији и надамо се новом успеху.

 

Само речи хвале за Даницу и мислим да ће бити један од озбиљнијих кандидата за средњу музичку школу.

Овим путем јој и јавно желим срећу у даљем школовању и да настави овако да ниже успехе. А са музиком и свирањем инструмента је читав живот лепши и распеванији!!



«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост